Łysy Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Moj altwrnatywny hand madeowy patent dla Mlodych Wilkow zamiast noszenia kamzy. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain_xp Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Fajny patent - ja zrobiłem podobną kieszeń na kamizelkę na udo. Dodatkowo ma kieszonkę na kartę ran z językiem do szybkiego wyciagania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokoov Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Znany patent, ale bardzo dobry, poręczny i przede wszystkim taktyczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain_xp Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 jak by to było podszyte rzepem - można by to przepinać do munduru na ramię lub na adminie na kamizelce - zależnie co nosisz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Znany ale ciezko dostepny w sklepach. TG mial w gratisie do zakupow ale zdaje sie ze nie osiagalny do kupna od jakiegos czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokoov Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Pomijam chore ceny takiego ustrojstwa - Husar chyba sobie życzy za takie cacko koło 50 zł ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Fajne. Aczkolwiek, jako jedni z pierwszych w kraju ustaliliśmy lata temu, że na imprezie organizowanej przez KPASG, obowiązuje kamizelka odblaskowa. Tego się trzymajmy ;-) Cytuj 2.5. Obowiązkiem uczestnika imprezy jest posiadanie kamizelki odblaskowej służącej do oznaczenia się jako trafiony. PS. Może znajdziesz jakiś patent na zrobienie tego z całą kamzą? :-) Pozdr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain_xp Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 RAV, myślę że na pierwsze oznaczenie się żeby już nie poprawiali - wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Ale to jest kaza odblaskowa, popruta z taśm, lamówek i pocięta na nieco mniejsze kawałki! Myślałem o rzepie, ale nie wiem jak to zadziałałoby w przypadku przedzierania się przez zarośla. A la "Molle" chyba nieoc bardziej uniwersalne mocowanie, wydaje się być pewniejsze. Kamizelka sama w sobie w kieszeni spodni czy bluzy od mundury strasznie wkurza bo zajmuje sporo miejsca. Trzymanie jej w plecaku, w pouch'u czy czymkolwiek z tyłu mija się z celem, ciężko ją wyciagnąć i schować. Nie testowaliśmy patentu jeszcze na żadnej imprezie (nici i maszyna jeszcze ciepłe), ale wierze, że zdadzą egzamin. Ostatnio widziałem człowieka z kurtką przeciwdeszczowa PCV zamiast kamizelki, nikt się nie czepiał, chociaż czasem wyglądało to jakby na grzyby przyjechał a nie na asg;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi