cieplik Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witajcie. Czy dla zielonego w temacie ASG lepiej będzie przyjść na strzelankę, żeby się rozeznać w temacie i obejrzeć jak to wygląda z bliska czy może lepiej postawić na instruktora ASG z licencją/certyfikatem? [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Pitas Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Może dlatego że nie ma czegoś takiego jak certyfikowany instruktor ASG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zet Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Przyjdź na strzelankę nawet bez sprzętu. Ktoś napewno da Ci pomacać sprzęt i odpowie na wszystkie Twoje pytania. Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Zet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ace Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Pitas, człowiek podsuwa Ci tu pomysł na życie, a Ty co? Jak widać jest zapotrzebowanie, to zrób licencję i zostań instruktorem certyfikowanym. Licencję ja Ci wystawię. Możesz co roku odnawiać za drobną opłatą ofkors A co do tematu kolega Zet dobrze radzi. Zacząłeś dobrze, tematem na forum. Zobacz kto odpisuje i gdzie zapisze się na strzelankę. Przyjdź, przywitaj się, pogadaj. Weź okulary ochronne, to i może nawet coś podziałasz, zdjęcia porobisz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cieplik Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 W stanach i w UK z tego co można znaleźć w necie to wydają licencje i certyfikaty instruktorom zajmującym się właśnie ASG, w Polsce standardowo nie a pewnie wielu graczy mogłoby się o nią ubiegać, tak czy inaczej dzięki za informację i porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vespi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Najlepszym instruktorem będą współtowarzysze na strzelance. Jak dostaniesz po łbie za myślenie o zdjęciu okularów ochronnych, albo brak kamizelki, czy brak fair play to zapamiętasz lepiej niż gdybyś sobie nad łóżkiem certyfikat powiesił. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MADFORCE Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dnia 22.12.2016 o 14:25, cieplik napisał: W stanach i w UK z tego co można znaleźć w necie to wydają licencje i certyfikaty instruktorom zajmującym się właśnie ASG, w Polsce standardowo nie a pewnie wielu graczy mogłoby się o nią ubiegać, tak czy inaczej dzięki za informację i porady Witamy w naszym radosnym ciemnogrodzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sabat Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Albo zrób jeszcze inaczej, ogarnij kiedy będzie jakaś strzelanka w twoich okolicach, pogadaj z kilkoma ludźmi, wiele osób posiada repliki zapasowe, może za niewielką opłatą (czytaj: dobra flaszka) ktoś ci coś pożyczy i sobie pobiegasz i zobaczysz sam jak to jest - Sposób polecam, wciągnąłem tak już 2 ludzi, i na kolejny "sezon" mam jeszcze paru chętnych. Mam nadzieje że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cieplik
Witajcie. Czy dla zielonego w temacie ASG lepiej będzie przyjść na strzelankę, żeby się rozeznać w temacie i obejrzeć jak to wygląda z bliska czy może lepiej postawić na instruktora ASG z licencją/certyfikatem? [...]
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi