lewus88 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Cześć! Dwójka swieżaków poszukuje osób lub drużyn z którymi mogliby spróbować ASG. Czy ktoś może nam pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gruf Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Pewnie - najlepiej przyjść na którąś ze strzelanek. Póki co w kalendarzu w najbliższym czasie nie ma nic zaplanowanego, ale jak coś się pojawi dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewus88 Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 będziemy wdzięczni za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zet Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 W ten weekend publiczna szczylanka jest w Bydgoszczy. Jak zainteresowani to mogę na pw podać szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lewus88 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 w ten weekend ja nie mogę bo jadę do rodziny na komunie ale w kolejne zwielkę chęcię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lewus88
Cześć! Dwójka swieżaków poszukuje osób lub drużyn z którymi mogliby spróbować ASG. Czy ktoś może nam pomóc ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi