Skocz do zawartości
  • 0

Jakie radyjko tak do 2 tys zł

Devi
 Udostępnij

Pytanie

Witam. Chciał bym zakupić sobie radyjko jakieś budżet na samo radyjko myślę że do 2 tys zł bardziej zależało by mi na czymś udajacym /kopiującym radia us army. Mam zamiar używać ich z słuchawkami 3m Peltor raczej oryginalnymi. Jak ktoś by podlinkował wątek o radyjkach lub coś w ten deseń bardzo wdzięczny bym był 

https://www.crownairsoft.com/products/copy-of-tri-an-prc-148-uv-mbitr-radio-ipx-7-prc-148  myślałem o czymś takim 

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Na radyjko do ASG 2k to trochę przesada, większość ma tańsze repliki, a to ważniejszy sprzęt w tym hobby. spokojnie dają radę  Baofengi za 100-150,-

• 0

TRI to dobra firma produkująca cywilne radia udające radia militarne.

Funkcjonalność nawet nie zbliża się do urządzeń wojskowych, ale jak ma tylko wyglądać to spokojnie możesz brać.

Jak @Whisky napisał wyżej, za 10% tej ceny będziesz miał radio o porównywalnej (a w większości przypadków nawet większej) funkcjonalności.

• + 3

• 0
18 godzin temu, Trzmiel napisał:

TRI to słaba chińska firma pakująca elektronikę z baofengów do fajnych obudów. Szukaj Motoroli, Yaesu, Kenwood, Icom, Vertex, MArantz, Standard - cokolwiek markowego.

inicjator wątku pytał o radio wyglądające jak PRC148 - możesz podać przykłady modeli firm j/w wyglądających jak rzeczone PRC ??

Jestem zainteresowany żywotnie ....