Maniura Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Hej tak jak w tytule, czy są jakieś grupki ASG w Bydgoszczy lub okolicy do których mógłby dołączyć świeżak ? Od jakiegoś czasu szukam i nie bardzo mogę znaleźć.😕 Z góry dziękuje za odpowiedź.🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ósma Rangers Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Ósma Rangers prowadzi ciągłą rekrutację. Jeśli jesteś zainteresowany symulacjami militarnymi to poniżej znajdziesz informacje o naszej grupie oraz dane kontaktowe. https://www.facebook.com/8rangers/ http://www.8rangers.pl/ Zapraszamy Edytowane 25 Listopada 2019 przez Ósma Rangers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary Sadownik Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Siema Jestem z Torunia i również szukam ekipy, teamu z którym mogę się postrzelać i szkolić. Proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Schaaman Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Witam. Razem z kumplami szukamy osób z Bydgoszczy do teamu asg. Jak na razie mamy 6 osób i wszyscy początkujący, ale od czegoś trzeba zaczac. Maniura możemy się zgadać na jakies strzelanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Schaaman Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 14.11.2020 z kumplami wybieramy się Laba na Zachem na 8 rano. Jak jest ktoś chętny zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pitas Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 3 godziny temu, Schaaman napisał: 14.11.2020 z kumplami wybieramy się Laba na Zachem na 8 rano. Jak jest ktoś chętny zapraszam na priv. Załóż proszę temat o tych zawodach w dziale manewry. Jak wiadomo forma zawodów bądź przygotowań do takowych jest jedyną dopuszczalną możliwością na rozgrywki ale że nasze hobby i tak opiera się na rywalizacji nie zmienj to wiele. W ten sposób dotrzesz też do większej ilości odbiorców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniura
Hej tak jak w tytule, czy są jakieś grupki ASG w Bydgoszczy lub okolicy do których mógłby dołączyć świeżak ? Od jakiegoś czasu szukam i nie bardzo mogę znaleźć.😕 Z góry dziękuje za odpowiedź.🙂
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi